Velkommen til Tollerhunden.dk

Hvalpe

6. april 2014

Vi får ingen hvalpe foreløbing, da vi ikke længere har Shanti.
Se under nyheder fra 6. april 2014
2. februar 2014¨

Ja, så skete det som man mindst venter når der ventes hvalpe indefor de næste 14. dage. Fredag begyndte Shanti at opføre sig som skulle hun til at føde, og det var jo lige tidlig nok. Så vi tog til dyrlæge fredag aften, og fik hende røngten fotograferet, og dyrlægen kunne så konstatere at der ikke var nogle hvalpe, og at de som havde været der, allerede var blevet udstødt eller gået til. Hvorfor dette sker er der desværre ikke nogen klar forklaring på, men det er jo lidt trist. Shanti er ikke helt ovenpå endnu, hun piber meget, og spiser ikke meget, så der går nok nogle dage inden hun er sig selv igen.

Så desværre blev det ikke til hvalpe her i foråret. Om vi forsøger igen ved næste løbetid har vi ikke besluttet endnu, nu skal vi lige over denne oplevelse.
14. Januar 2014
Shanti fik foretaget en skanning i går, og den bekræftede at der er hvalpe på vej.
Hvor mange der kommer ved vi ikke med sikkerhed, men som dyrlægen sagde "de ligger som perler på en snor", så vi venter i spænding til en forventet fødsel i uge 7, og så ser vi hvor mange der kommer.
22. December 2013
Sidste nyt: Fredag d. 13 blev Shanti parret, så nu venter vi med spænding på, at der kan laves en scanning, omkring d. 10. Januar.
Tak til Rofus, for hans vedholdenhed, og tak til Nina og Jan for kaffe og hjælpen :-)
Vi har pt. Rigtig mange på venteliste til en hvalp, så alle de hvalpe der måtte komme er reserveret.
29. november 2013

Ja, så skete det endeligt, Shanti er nu kommet i løbetid, og der ligger nu en parring om ca. 14. dage - og hvis alt går godt kommer der hvalpe midt i februar 2014.
August 2013
 
Vi forventer at Shanti skal parres næste gang hun er i løbetid, her i løbet af efteråret 2013. Så er du interesseret i en lille tollerhvalp så kontakt os og bliv skrevet op :-)
Far til hvalpene bliver Rofus, Årets toller i Tollerklubben i år 2012.
Læs mere under nyheder
Læs mere om de hvalpe Shanti har fået under menupunktet "Hvalpe 2011 og Hvalpe 2012" eller kik under nyheder :-)
 
Shanti september 2012
            Shanti dec. 2010